Iskoristite sezonu jagoda
Još malo, pa su domaće jagode na kraju sezone. Zato je dragoceno iskoristiti svaku bobicu. Predlažemo vam kolač sa jagodamaa, koji može biti i doručak, i desert, i užina. Recept je vrlo jednostavan.
Sastojci za kolač od jagoda:
Umutite jaja, šećer i vanilin šećer. Dodajte mleko i ulje, kao i brašno i prašak za pecivo.
Sve sjedinite i pecite u plehu obloženom pek-papirom.
Očišćene i oprane jagode iseckajte i poređajte po smesi od jaja.
Pecite oko 25 minuta na 180 stepeni.
Po želji, možete posuti šećerom u prahu.
Poslužite uz kafu, čaj ili šolju mleka, prenosi Ona.rs.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.