Deluje komplikovano ali je veoma, veoma prosto
Kad se pomene doručak, šta vam prvo padne na pamet?
Najvažniji obrok u toku dana jeste doručak, a najvoljeniji doručak na ovim prostorima jesu jaja - jaja u svim oblicima: kajgana, omlet, jaja na oko - omiljena su u svakom obliku.
Pohovana jaja verovatno niste jeli do sad i vreme je da ih napokon probate.
U tanjir sipajte prezle i preko njih razbijte jaje. Posolite i pobiberite, pa preko pospite još prezli da ga lepo prekrijete. Malo pogurajte krajeve belanaca ka unutra i laganim pokretom spustite u tiganj u kojem ste zagrejali ulje.
Pržite po par minuta sa obe strane. Svako jaje zasebno stavljajte u prezle i pržite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.