Ovaj sastojak garantuje mekoću džigerici, a imaće i lepu koricu: Nećete je više potapati u mleko

Jednostavan trik da džigerica uvek bude mekana

19.08.2024. 18:30
  • Podeli:
džigerica, pixabay-66c3053c5e2c7.webp Foto: Pixabay

Ono što već svi znaju jeste da se džigerica potapa u mleko jer će tako biti mekše i ukusnije. Ali, postoji još jedan trik koji džigericu čini još ukusnijom i zahvaljujući njemu imaće lepu koricu.

Reč je o sastojku koji skoro svi imaju kod kuće i koji je poprilično jeftin, piše Stvar Ukusa.

Da biste napravili ukusnu džigericu potrebno je da jednu kašičicu sode bikarbone pomešate sa vodom i da meso potopite u tu smesu nekih sat vremena. Osušite meso i ispržite.

  • Podeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()