U životu sigurno niste jeli mekše palačinke
Foto: Bakina kuhinjaNajbolje u vezi jedne od najomiljenije hrane na svetu jeste to da je osnovni recept za palačinke toliko jednostavan, da je gotovo nemoguće pogrešiti.
Nastavite da čitate naš tekst i pogledajte recept za najmekše palačinke na svetu, količina se može smanjiti ili povećati u skladu sa potrebama.
Saznajte kako napraviti palačinke koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!
Krompir skuvati i napraviti pire, ili skuvati pire od instant krompira. Dodati jaja, pa izmešati tako da nema grudvica.
Ubaciti mleko i pune dve kašike brašna i malo soli. Dodati kačkavalj i šunku i sve izjednačiti.
Peći palačinke u podmazanom teflonskom tiganju, koji uvek malo podmažite uljem.
Služite tople uz sir, jogurt ili kiselo mleko.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







