Smesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava
Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smesa za pohovanje ne ispadne uvek onako kako ste želeli. Smesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.
Zato sa vama delimo jedan recept za savršenu smesu za pohovanje, a tajna je u pivu!
Sastojci:
Priprema:
Jaja umutite, pa u njih dodajte brašno, so, prezle i pivo. Meso uvaljajte u ovu smesu, pa ga pecite na regularan način.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.