Mogu se sluižiti za ručak, užinu ili večeru
Foto: Bakina kuhinjaPunjena paprika može biti na razne načine. Svaka od njih krije svoju tajnu, a mi vam iz bakine kuhinje donosimo recept na koji niko ne ostaje ravnodušan.

Izdrobiti sir, dodati jaja pa izjednačiti. Dodati seckanu šunku, seckan beli luk, paradajz na kockice, biber, origano, peršun i sve izjednačiti.
Paprike iseći na pola i poređati u podmazan pleh.
Puniti sa izmešanim nadevom. Odozgo staviti po kašiku rendanog kačkavalja i malo seckane slanine.
Peći na 210 stepeni C, 30 minuta. Servirati tople.
Mogu se sluižiti za ručak, užinu ili večeru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







