Jednostavno i ukusno
Danas vam iz bakine kuhinje donosimo ribu iz rerne sa puno povrća.
U činiju staviti ulje, papriku, začin za ribu, mlevenu papriku, biber, origano, so i sve izjednačiti.
Ribu posoliti pa je preliti marinadom, napuniti belim lukom i unutra staviti malo marinade. Pokriti folijom i ostaviti bar jedan sat.
Iseći luk na rezance, papriku i paradajz, pa malo posoliti. U tepsiju poređati luk, papriku i paradajz. Poređati odozgo ribu, pa preliti sve uljem iz marinade.
Peći na 220 stepeni, oko 50 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.