Svaki minut proveden u kuhinji zbog nje biće nagrađen osmesima najmilijih
Nedelja je tu, a to je vreme kada se cela porodica okuplja za stolom. Ukoliko još nemate ideju šta da spremite i iznenadite svoje najmilije, mi imamo sjajan recept.
U pitanju je pikantna mesna vekna koja će u trenu oka postati zvezda vaše trpeze. Dovoljno je da napravite neku dobru salatu, eventualno krompiriće baš kako vole vaši ukućani i kompletan ručak je spreman.
Iako zahteva nešto dužu pripremu, svaki minut se isplati jer je krajnji rezultat savršen.
Zagrejte ulje na srednjoj temperaturi. Dodajte luk i paprike, pa krčkajte dok ne omekšaju.
Dodajte pasirani paradajz, pa krčkajte još tri minut. Ostavite da se ohladi.
Za to vreme usitnite tortilja čips i ubacite ga u smesu. Stavite ostatak sastojaka u posudu, izmešajte i utisnite u kalup.
Pecite 60-75 minuta na 175°C, a pri kraju pečenja temperaturu pojačajte na 200, pa zapecite još 5-10 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.