Prste da poližeš
Ako ste ljubitelj mesa, onda vam preporučujemo da napravite piletinu u kurkuma sosu i imaćete neodoljiv ručak.
Piletinu isecite na veće komade i ispržite na tiganju sa vrlo malo ulja.
Kad porumeni sa svih strana, ulijte jogurt, umešajte senf, posolite i pobiberite po ukusu i dodajte kurkumu i korijander.
Promešajte da se sve sjedini, smanjite temperaturu i dinstajte još malo da dobijete kremast sos sa mesom. Pred kraj dinstanja pospite iseckanim peršunom.
Služite uz pirinač ili kuvani krompir.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.