Servirajte je toplu
Iz bakine kuhinje donosimo vam recept za pitu za sve namene.
Izrendati krompir pa ga staviti u hladnu vodu. Umutiti jaja dodati griz sa praškom za pecivo, dodati jogurt i ulje. Ocediti i isprati još jednom krompir, dodati so, ml biber, iseckan beli luk i po želji malo sira.
Sipati jaja u krompir pa izmešati. Pleh obložiti pek papirom, pa ga premazati uljem.
Sipati u pleh pola krompira pa rasporediti rendan kačkavalj, izravnati i dodati drugi deo krompira.
Posuti obilno susamom. Peći na 200 stepeni C oko 45-50 minuta da dobro porumeni.
Servirati toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.