Raspametiće vas
Iz bakine kuhine vam donosimo recept za podvarak. Voda na usta polazi od samog pogleda na ovo jelo.
Luk iseći na krugove i propržiti, dodati sečeno meso i suhomenato. Naliti malo vode i dinstati nekoliko minuta.
Dodati sitno seckan kiseo kupus, lovorov list, promešati, još dodati vode i kuvati jedan i po sat.
Dodati papriku slatku i tucanu po želji, potom i mleveni biber. Staviti u rernu na 220 stepeni C, 20 minuta.
Spremiti i jednu projaru
Sve izmešati i peći na 220 stepeni 40 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.