Ideja u poslednji čas
Dosadilo vam je klasično spremanje džigerice? Probajte ovaj divan recept koji će učiniti da prelepa pileća džigerica postane neizostavni obrok na vašem stolu.
Džigericu oprati, prosušiti, očistiti od žilica i viška masnoće, pa iseći na manje komade. Jaja umutiti sa brašnom i mlekom. Prezle pomešati sa malo soli i bibera. Džigericu umakati u smesu od jaja, pa uvaljati u prezle. U većem tiganju zagrejati ulje, pa pržiti džigericu dok ne porumeni sa obe strane.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.