Osvojiće vas na prvi zalogaj i zagrejati dušu
Otkrijte čarobnu kombinaciju starog hleba, sira i kajmaka u ovom tradicionalnom srpskom jelu. Popara je više od doručka, ona je pravo kulinarsko iskustvo. Pripremite se da oduševite svoje nepce ovim jednostavnim, a opet tako ukusnim receptom.
Spajte vodu u šerpu, oko 500-600 mililitara, posolite i dodajte dve kašike ulja.
Kad provri voda dodajte na kocke oko 4 - 5 većih kriški hleba. Viljuškom ga malo isitnite u vodi da hleb upije tečnost.
Ponoviti to sa žicom. Dodati sir i na kraju kajmak ili pavlaku. Sve izjednačiti dobro i doručak je gotov.
Potrebno je 2 minuta i za jedan odličan obrok za pamćenje.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.