Ukus će vas oduševiti
Tražite ukusan i hranjiv obrok za post ili jednostavno želite da probate nešto novo? Ovaj recept za posni pasulj je savršen izbor! Bogat vlaknima i proteinima, ovaj pasulj će vas zasititi i oduševiti. U čemu je tajna pogledajte obavezno.
Pasulj oprati u nekoliko voda, a onda sipati malo vode da vri 2-3 minuta, pa procediti i oprati.
Naliti hladu vodu. Dodati seckan crni luk, lovorv list, i zrna bibera. Ubaci i malo ulja, seckanu šargarepu i krompir na kockice.
Kuvati sat vremena ako je pasulj od ove godine ili duže ako je stariji. Za zapršku iseckati crni i beli luk. U tiganj sipati ulje pa dodati seckan crni luk i pržiti da dobije žutu boju. Staviti brašno, pržiti sve zajedno, pa ubaciti beli luk.
Sve zajedno još malo pržiti i dodati ml. papriku, izmešati i sipati u pasulj. Dodati začin i ostaviti pasulj da kuva par minuta. Probati na ukus. Ako treba dodati soli. Uživajte u vašem remek delu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.