Otopićete se od miline
Ako volite rozen tortu, ovu sa makom ćete obožavati. Neodoljivo slatka i drugačija, najbolje odmah stavite duplu meru.
Šećer i vodu stavite na vatru, da provre, pa lagano poparite mak i dodajte 1 margarin. Pomešajte sok od limuna i vodu, pa time premažite kore, zatim filujte makom. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite sav materijal. Napravite fondan od prah šećera umućenog sa vrelom vodom i uljem. Na kraju, premažite fondanom poslednju koru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.