Recept je proveren, a ukus savršen
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za posni đuveč.
Na ulju propržiti seckan luk, papriku, pa posle dodati šargarepu i nju malo pržiti.
Ubaciti grašak, seckan krompir opran pirinač. Dodati začin mleveni biber i mlevenu papriku. Preliti vodom da kuva oko 30 minuta.
Dodati paradajz iz flaše, prodrmati i zapeći u rerni da porumeni oko 30 minuta na 210 stepeni C.
Naš đuveč je gotov. Uživajte u predivnom ukusu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.