Idealno za ručak
Danas vam iz bakine kuhinje donosimo recept za posni krompir na koji niko ne ostaje ravnodušan.
Krompir iseći na listiće, posuti začinom, ili samo posoliti, dodati papriku, mleveni biber i izgnječen beli luk.
Sve izjednačiti, iseći luk na listiće, kao i paradajz.
Posoliti. U podmazanu tepsiju na dno staviti pola krompira pa luk i paradajz, opran pirinač, odozgo pokriti sa ostatkom krompira.
Malo pouljiti, pa peći na 210 stepeni C, 30-40 minuta. Služiti toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.