Mogu jesti i mala deca, pun je gvožđa
Foto: Bakina kuhinjaFini posni kremasti spanać, jako dobrog ukusa, zovu ga i bebi spanać jer se topi u ustima. Onaj ko ga nikad nije spremao, evo odličnog recepta od koga će vam ostati prazni tanjiri.

Spanać dobro oprati i očistiti, pa ga skuvati da omekani 5-6 minuta.
Ocediti pa iseckati. Prpržiti seckan luk i rendanu šargarepu. U to dodati spanać brašno i malo promešati i naliti malo vodom pa smanjiti da vam provri na tiho da vam ne zagori.
Obavezno poklopiti jer spanać prska. Ubaciti suvi začin ili so, promešati i spanać je gotov.
Napomena:
Uz spanać obariti sitniji krompi pa kad je kuvan oguliti iseći na koce. Posoliti krupnom solju i ljutom tucanom paprikom po želji i služiti uz spanać.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







