Idealan pred ručak
Potaž kao osmišljen za hladne dane, sipaćete tanjir više.
Krompir i šargarepu oljuštite i iseckajte, pa kuvajte sve dok ne postanu srednje mekani. Brokoli operite i iseckajte na manje delove pa ubacite u šerpu i kuvajte , dok sve ne omekša. Zatim ga procedite i prebacite u blender. Posolite, pobiberite i začinite, pa sve izblendajte. Vratite u šerpu pa umešajte pavlaku za kuvanje. Mešajte nekoliko minuta, dok se sve ne zgusne. Servirajte pa pospite potaž seckanim bademima.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.