Pun vitamina
Sočna čorba osvojiće vas od prvog zalogaja.
Sitno seckan crni luk propržite na zagrejanom maslinovom ulju. Kad postane staklast dodajte zgnječen čen belog luka i sitno sečen krompir. Prelijte vodom da ogrezne pa kuvajte 10 minuta. Dodajte grašak, so i biber pa prelijte sa 800 ml vode. Kuvajte oko 20 minuta, na umerenoj vatri. Kuvan potaž sklonite sa vatre pa ostavite par minuta da se prohladi. Izblendajte štapnim mikserom da se sastojci pretvore u kašu. Umešajte neutralnu pavlaku pa dobro potaž promešajte varjačom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.