Potaž od šampinjona: Kremasto predjelo koje se pravi brzo i lako

Zamirisaće cela kuća

13.10.2024. 17:30
  • Podeli:
čorba sa pečurkama, pečurke, šampinjoni, pixabay-659e8fd04f18d.webp Foto: pixabay

Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.

Potrebno je:

  • crni luk
  • pakovanje smeđih šampinjona
  • šolja mleka
  • 2 šolje vode
  • 2 kašike brašna
  • kocka za supu
  • so i biber
  • šoljica pavlake za kuvanje
  • kašika parmezana
  • svež peršun

Priprema:

Šampinjone i luk iseckajte pa umešajte brašno i sve promešajte. Stavite u šerpu, pa sipajte vodu, mleko i kocku supe. Ostavite da proključa. Štapnim blenderom izmiksajte povrće pa dodajte pavlaku i parmezan. Služite potaž sa svežim peršunom.  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()