Prava vitaminska bomba
Cvekla je veoma zdravo povrće, bogata je folnom kiselinom, gvožđem i vitaminom B (B2, B3, B6). Osim što je veoma zdrava, cvekla iz tegle je veoma ukusna i mnogi biraju da je ostave kao zimnicu.
Ipak, da li ste pokušali da pripremite cveklu sa šargarepom i paprikom?
Sastojci:
Priprema:
Skuvaje šargarepu i cveklu, pa iseckajte sitno. Isto uradite sa pečenom paprikom. Beli luk sitno iseckajte, pa sve pomešajte. Na kraju dodajete konzervans. Na vrh stavite lovorov list.
Tegle sterilišite i obložite sirćetom. Dobro ih zatvorite i odložite na tamno i suvo mesto do posluživanja, prenosi Krstarica.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.