Staro jelo na novi način
Tradicionalno svi volimo oko Božića da spremamo proju, ali ovaj recept će vas sigurno oduševiti. Ova proja bez vode jede se viljuškom, a mekša je od biskvita.
Potrebno je:
Priprema:
Umutiti jaja pa dodati ulje, jogurt i hlebno brašno prosejano sa praškom za pecivo i sodom bikarbonom .
Dodati potom kukuruzno brašno, seckan luk i izdrobljen sir. Sve polako izjednačiti.
Pleh od 24 cm obložiti pek papirom i malo premazati uljem i sipati i rasporediti. Rerna mora biti ugrejana na 210 stepeni. Peći projaru da dobro porumenia oko 45 minuta..
Potpuno ohladiti pa služiti.
Detaljan recept pogledajte u videu:
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.