Ovakva porcija u restoranu bi nas koštala papreno
Iz bakine kuhinje vam donosimo povrće spremljeno kao u restoranu.
Na ulju propržiti šampinjone pa ih izvaditi. U tu masnoću ubaciti luk, pa kad omekne dodati sečenu papriku.
Na kraju dodati sečen paradajz ili iz flaše. Kad se uprži malo vratiti šaminjone i isprziti da tečnost ispari. Na kraju dodati rendani kačkavalj.
Pokriti još minut da se otopi, dodati seckani peršun i služiti toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.