Tražiće vam parče više
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo recept za projaru sa sirom i prazilukom.

Žicom umutiti jaja, ubaciti brašno sa praškom za pecivo, zatim dodati kukuruzno brašno, pa propržen seckan praziluk.
Dodati jogurt, sir, ulje, so i sve izjednačiti. Sipati u pleh, obložen pek papirom dodati još kockicu sira izdrobljen na površinu testa.
Dodati po želji malo susama.
Peći 30-40 minuta, na 220 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







