Jesti toplo i uz neku finu salatu od svežeg povrća
Jedan od omiljenih nedeljnih obroka jeste svakako meso i krompirići iz rerne. Mi vam ove nedelje donosimo recept za pripremu ćurećih krilaca iz rerne, ali sa posebnom tehnikom pečenja - u kesi.
Ako niste isprobali ovaj način pečenja definitivno ste propustili da osetite neverovatno ukusnu ćuretinu. U kesi se jednostavno peče na takav način da meso ne gubi svoju vlagu i sočnost. Ne bude suvo, već jako sočno i ukusno.
Meso posoliti, dobro ga utrljati sa začinima, uljem, soja sosom i staviti u kesu za pečenje. Kesu saviti, pa je malo bocnuti vrhom noža da izlazi para.
Peći na 210 stepeni. Na pola pečenja ubaciti u pleh krompir, a možete ubaciti i hleb pa da vam se fino ispeče zajedno sa krompirom i mesom.
Jesti toplo i uz neku finu salatu od svežeg povrća. Prijatno!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.