I idealan ručak od koga će svi biti siti i zadovoljni...
Punjena gnezda od mlevenog mesa, sa sočnim nadevom idealan su izbor za bogat obrok. Vaši gosti će ih obožavati, pa nemojte da se čudite ako se nestanu sa stola čim ih poslužite.
Na maslinovom ulju propržiti luk, zatim dodati šampinjone, peršun, sitno iseckanu svinjetinu, so i biber.
Od mlevenog mesa napraviti osam jednakih kuglica, zatim formirati gnezda. Gnezda puniti napravljenim filom, i ostalim sastojcima: pršutom, topljenim sirom kačkavaljem, i kiselim krastavcima.
Gotova gneza poređati u podmazan pleh i peći 60 minuta na 180 stepeni. Kad se gnezda ispeku servirati ih po želji.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.