Idealna za ručak
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za panirane punjene paprike.
Papriku ispeći sa obe strane, pa je oguliti i izvaditi seme. Raseći na pola. Na dasku raširiti jednu do druge malo posoliti i premazati senfom, preko poređati listove šunke, a preko nje rendan kačkavalj. Saviti sa strane i uviti.
Koristite veću papriku. Ako vam je paprika manja koristite malo čačkalice kao pomoć pa ih kasnije izvadite. Uvijenu u rolat.
Rolnicu paprike seći na manje komade za dva prsta širine. Uvaljati u brašno pa u umućena jaja i prezle.
Pržiti na umerenom ulju da lepo porumeni. Ređati u upijajuću papirnu salvetu. Jako lepog ukusa i tako hrskava.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.