Nećete dočekati da se ohladi
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za sočne trougliće pune slasnog nadeva.
Izmešati sir, jaje i malo peciva, pa dodati popareno par listova blitve, može i bez nje.
U drugi sud sipati jogurt, dodati 30 ml ulja i na vrh noža praška za peciva i izmešati.
Koru raširiti premazati jogurtom pa odozgo drugu koru i nju malo premazati, presaviti 3 puta, pa na početak staviti kašičicu nadeva sira i zaviti u trougao.
Tako sve redom i ređati u pleh. Oštrim nožem ili žiletom raseći svaki touglić po celoj dužini, malo kašičicom raširiti i daodati još jednu kašiku sira.
Premazati uljem i posuti po želji susamom. Peći na 200 stepeni C, 40 minuta. Služiti uz jogurt.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.