Kada jednom probate, pravićete stalno.
Neobična čorba koja se peče u rerni malo gušće strukture odličan je izbor za večeru.
Nije vam potrebno puno sastojka, samo bujon od povrća i jaje.
Po želji možete da dodate parmezan ili neki drugi sir, kao i peršun. Kada jednom probate, pravićete stalno.
Umutite jaje, pa dodajte bujon i nastavite da mutite. Sipajte u dve posudice smesu, pa stavite u veću tepsiju.
Pospite parmezanom i biberom. Sipajte vodu u veliku tepsiju i pecite na 200°C oko 10-12 minuta.
Ukrasite seckanim peršunom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.