Dobar recept za one koji vole roštilj
Danas vam za ručak predlažemo da spremite leskovačke medaljone po receptu bake Jelene Petrović.
Kada spojite meso sa šunkom i kačkavaljem, počinje pravi gurmanluk. Za ljubitelje roštilja, ovo je idealna opcija.
Lepo začinite smesu i nemate brige, ručak će sigurno biti veoma ukusan.
U mleveno meso dodati šunku,kačkavalj i izdrobljeni beli luk. Ubaciti so, prašak za pecivo, ljutu papriku i 2 kašike ulja.
Sve izmešati i kašikom vaditi meso i stavljati na vreo tiganj i malo ga pritisnuti.
Pokriti poklopcem i peći na srednjoj vatri da porumeni sa obe strane.
Servirati uz salatu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.