Pravo bogatstvo ukusa
Ukolik nemate ideju šta da napravite za ručak, a da bude lagano i ne mnogo kalorično, onda je piletina u pesto sosu pravi izbor za današnji ručak.
1 kg belog mesa
150 g pesto sosa
500 g čeri paradajza
biber
so
Šnicle začinite solju i biberom po ukusu, pa uvaljajte u pesto sos.
Stavite u tepsiju, preko stavite još malo pesta i pecite pola sata u zagrejanoj rerni na 180 stepeni.
Dodajte čeri paradajz sa strane, pa pecite još 20 minuta, odnosno dok meso ne omekša.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.