Recept idealan za lenje domaćice: Ovo je najbolji način za spremanje skuše

Prijatno

26.08.2024. 13:45
  • Podeli:
skuša pixabay-661ce78d862c0.webp Foto: Pixabay

Pripremite skušu po receptu koji vam donosimo, biće nikad jednostavnije i ukusnije.

Sastojci:

  • 4 skuše
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 1 ravna kašika suvog začina
  • sok od 1/2 limuna
  • 1 kašičica belog luka u prahu
  • 1 kašika sušenog peršunovog lista
  • 1 kašika sušenog bosiljka
  • 1 kašičica sušene mirođije
  • 1/2 kašičice bibera
  • 100 ml vode

Priprema: 

Umutite ulje, sok od limuna i začine. Skuše stavite u vatrostalnu tepsiju, pa utrljajte aromatično ulje po ribi i u nju. Ostavite da odstoji 30-40 minuta. Ulijte vodu, prekrijte folijom i pecite 30 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Skinite foliju, pažljivo okrenite da bi se zapekla i s druge strane, pa pecite još 30 minuta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()