Prijatno
Pripremite skušu po receptu koji vam donosimo, biće nikad jednostavnije i ukusnije.
Umutite ulje, sok od limuna i začine. Skuše stavite u vatrostalnu tepsiju, pa utrljajte aromatično ulje po ribi i u nju. Ostavite da odstoji 30-40 minuta. Ulijte vodu, prekrijte folijom i pecite 30 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Skinite foliju, pažljivo okrenite da bi se zapekla i s druge strane, pa pecite još 30 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.