Priprema se veoma lako
Ukoliko nemate vremena da spremite gibanicu, ovo će biti odlična zamena. Lagan i brz recept, nećete utrošiti mnogo vremena ni na spremanje, a ni na ručanje, očas posla ćete biti siti i srećni.
Skuvajte makarone u posoljenoj vodi 10-ak minuta.
Dodajte jaja, izgnječeni sir, mleko, 3 kašike ulja, i posolite po želji, ukoliko sir nije dovoljno slan. Sipajte preliv u proceđene makarone i dobro promešajte.
Tepsiju malo namažite uljem, pa sipajte pripremljene makarone, po vrhu možete po želji staviti narendani kačkavalj ili parmezan.
Zapecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, 30 minuta. Pred kraj pečenja, možete pojačati na 220 stepeni ako volite više zapečeno.
Prohlađenu pitu od makarona secite i poslužite uz zelenu salatu i rotkvice. Ako volite parčiće, možete da prelijete sa malo kečapa.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.