Domaćice su već uveliko u pripremi zimske hrane.
Donosimo vam najbolji recept za paradajz sos kojem nema ravnog.
Paradajz oprati, zarezati pri vrhu i staviti u posudu sa ključalom vodom.Ostaviti da ključa 5 minuta pa vaditi u posudu sa hladnom vodom. Nakon toga, paradajz oljuštriti i odstraniti deo gde je peteljka. Ocedite i dodajte peršun, šećer, so, ulje, biber i ljutu papričicu. Sve izblendati štapnim mikserom i kuvati oko 15 do 20 minuta. Sipati u tegle i pasterizovati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.