Po bakinom receptu je najukusniji, a jednostavno se priprema
Foto: Bakina kuhinjaOvaj recept za sutliju će vas vratiti u detinjstvo i podsetiti na bakine kolače. Kremasta, bogat ukus i kombinacija voća čine ovu sutliju neodoljivim desertom. Savršena je za sve prilike, bilo da želite da počastite sebe ili svoje goste.
Priprema je jednostavna, a rezultat će vas oduševiti. Ovaj recept za sutliju je inspirisan tradicionalnim receptima naših baka. Međutim, dodali smo mu moderano ruho korišćenjem svežeg voća i malo drugačijih začina. Rezultat je savršena kombinacija.

Oprati pirinač u nekoliko voda, dodati vodu, pa kuvati da uvri, a zatim dodati mleko da se dokuva.
Ubaciti vanilin šećer. Ubaciti potopljenu u rum, suvo grožđe i brusnicu. Ananas iseckati i njega dodati.
Odliti malo soka od ananasa, pa dodati puding i razmutiti. Ubaciti i njega u sutliju pustiti da provri.
Zasladiti po želji. Ohladiti i služiti. Vrhunski desert naših baka u novom ruhu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







