Prste da poližeš
Iz bakine kuhinje vam donosimo rečnu ribu spremljenu na savrženo ukusan način.
Ribu dobro očistiti i oprati pa staviti u čistu vodu, dodati sirće i ostaviti da odstoji 30 minuta. Ocediti i dobro oprati. U činiju iseckati svež ruzmarin, dodati so i malo maslinovog ulja.
U to dobro izmešati ribu, neka odstoji malo u toj marinadi.
U kesu sipati tri kašike hlebnog brašna, dve kukuruznog brašn, malo crvene paprike i izmešati.
U to ubaciti ribu i dobro izmešati. Ulje dobro ugrejati pa ubaciti ribu u duboko ulje i pržiti na malo većoj temperaturi.
Kad bude reš pržena vaditi rešetkastom kašikom na papirnu salvetu. Služiti uz krompir salatu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.