Sprema se za 20 minuta
Foto: PixabayUkoliko nemate mnogo vremena za pripremu obroka, a volite pileću džigericu ovaj recept je idealan za vas.
Ukoliko nemate previše vremena za spremanje ručka, a na trpezi mora da se nađe obrok sa mesom, onda je piletina u crvenom sosu pravi izbor za vas. Dodatan plus je što se brzo sprema, a trebaju vam samo 3 sastojka.
Ovaj ručak vas neće koštati više od 300 dinara.

U tiganj sipajte malo ulja. Crni luk očistite i isecite na šnite. Potom u zagrejano ulje stavite da se luk dinsta. Nakon 2,3 minuta sipajte džigericu i malijte sa malo vode. Smanjite vatru da se dinsta na laganoj vatri. Posle oko 15 minuta dodajte kuvani paradajz. Promešajte. Vodite računa da vam jelo ne zagori.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







