Osvežavajuća kombinacija ukusa!
Donosimo vam recept za neobičan spoj cvekle, susama i majoneza koji stvarno treba probati.
Od ove tri namirnice možete napraviti kremastu i veoma ukusnu salatu.
Priprema se brzo i lako i može poslužiti kao namaz za sendviče ili prilog uz razna mesa, pohovanja, pečenja.
Cveklu skuvajte u vodi u koju ste dodali sirće. Izvadite je, oljuštite i sitno narendajte.
Beli luk ispasirajte. Narendanu cveklu pomešajte s belim lukom, majonezom i solju.
Dodajte u salatu rendani kačkavalj i seckane orahe, promešajte i poslužite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.