Jaja su doručak mnogih.
Kajgana je jedno od omiljenih jela za doručak. Možete da je kombinujete na mnogo načina, ali je princip pravljenja isti.
3-4 jaja
1 crvena paprika
1 zelena paprika
so, ulje
Treba odvojiti belanca od žumanaca, pa posoliti. Malo žicom posebno umutiti. U belanca dodati seckanu na kockice papriku. Tiganj malo podmazati uljem.
Prvo ubaciti belanca, pa kad su se malo zapekla, uviti u rolat u tiganju i pomeriti u jednu stranu, pa ponovo premazati uljem i istresti žumanca.
Pa kad i ona malo zapeku, uvijenu rolnicu od belanaca uviti preko žumanaca. Zapeći sa jedne i sa druge strane.
Umesto paprike možete dodati seckanu šunku, slaninicu, kačkavalj i slično.
Servirati sa sirom, paradajzom i već po želji.
Ceo postupak pripreme pogledajte u nastavku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.