Rapsodija ukusa
Primenite jednostavne trikove i uživajte u omiljenom jelu.
Šest trikova za najlepše lazanje:
1. Nikako nemojte puno tečnosti da dodajete u sos, on ne treba da curi sa strane.
2. Najbolje je da koristite suve listove testenine sa jajima. Zadržaće svilenkastu teksturu.
3. Možete da dodate polako krčkanu govedinu iscepkanu na manje komade umesto mlevenog mesa.
4. Ako stavljate mleveno meso najbolje dodajte i malo sitno seckane slaninice, dodaće na ukusu.
5. Pospite lazanje sirom da bi bile hrskave.
6. Služite ih tople, ali ne i vruće.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.