Uspeva i početnicima, a nikad slasnija.
Foto: ShutterstockDonosimo vam recept za slanu tortu, koju je odlično služiti kao predjelo na svečanim trpezama.
Pečene paprike oljuštite pa ispohujte.Onda ih poređajte na dno vatrostalne posude. Sjedinite majonez, pavlaku i krem sir i začinite, pa premažite preko paprika. Preko naređajte šunku, pa opet paprike. Opet nanesite fil, pa kačkavalj pa fil. Narendajte kuvana jaja i ostatak šunke. Dekorišite slanu tortu sitno seckanim maslinama.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







