Kao idealan sastojak gotovo svakog obroka, piletna ima neutralan ukus i podložno je 'eksperimentisanju' zaljubljenika u kuvanje
Piletina je meso koje se vrlo često nalazi na trpezi i domaćice je spremaju na bezbroj načina.
Idealan je sastojak obroka, jer gotovo da ima neutralan ukus, pa se sjajno slaže za prilozima i začinima, i podložno je "eksperimentisanju".
Ova piletina sa četiri vrste sira će oduševiti sva vaša čula, piše Telegraf.
Piletinu isecite na šnicle, posolite i pobiberite.
Na zagrejano ulje stavite sitno seckan beli luk, pa posle nekoliko minuta stavite i piletinu i pržite je sa obe strane.
Kada je piletina gotova, sipajte pavlaku za kuvanje i dodajte sve četiri vrste sira.
Sve dobro promešajte, dodajte začine po ukusu i pospite mirođijom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.