Sočno i zdravo jelo: Čorbasta boranija, bez zaprške i brašna

Hranljivo jelo za svačija nepca

Autor: Web UNA TV
10.04.2025. 07:17
  • Podeli:
boranija bakina kuhinja-65a8ea34989ad.webp Foto: bakina kuhinja

Iako mali broj ljudi voli da jede boraniju, oni koji su je probali na ovaj način, tvrde da je će je svi koji je pripreme po ovom receptu, sasvim sigurno zavoleti.

Potrebne namirnice

  • 500 grama boranije (može smrznute)
  • 1 glavica crnog luka
  • 5-6 čena belog luka
  • 2 šargarepe
  • peršunov list
  • 2-3 krompira
  • 1 zelena paprika
  • ulje, crvena paprika
  • biber, začin, so

 

Priprema

Propržiti sitno seckan crni luk i šargarepu, pa dodati boraniju i ceo krompir. Dodati crvenu papriku pa naliti vodu da boranija i krompir se skuvaju. 

Preuzmite mobilnu aplikaciju:

Get it on Google PlayDownload on the App Store
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()