Jelo koje obara s nogu
Iz bakine kuhinje vam donosimo savršen recept od mladog krompira.
Krompir ispržiti da se uhvati malo korica. U činiju umutiti 2-3 jaja, dodati mleko, malo kačkavalja, malo ostaviti za odozgo.
Dodati malo suvog začina, malo mlevenog bibera, paprike, kiselu pavlaku i po želji seckane kobasice. Dodati griz i granule belog luka. Sve izjednačiti.
Krompir sipati u manju tepsiju i preliti sa umućenim prelivom. Odozgo ubaciti seckan na kockice paradajz i još malo kačkavalja. Peći na 220 stepeni C.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.