Ovaj hleb je punog ukusa i brzo zasiti.
Kako da napravite dobar hrono hleb? To ste se sigurno nekada pitali, a mi smo u to ime za vas danas pripremili novi recept iz bakine kuhinje i to ni manje ni više za hrono hleb.
Hrono hleb ne sadrži kvasac ni aditive i zato je prva opcija za sve one koji vole hleb, ali bi da jedu zdraviju varijantu.
Ovaj hleb je punog ukusa i brzo zasiti.
U vanglicu sipajte sva tri brašna, dodajte prašak za pecivo, psilijum ljuspice, so semenke, maslac i izmešajte.
Dodajte kiselu vodu i izmešajte dodatno sve sastojke. Istresti na sto testo i malo rukama oblikovati da bude veličine manjeg pleha. Pleh obložite pek papirom.
Testo neka odmori 20 minuta pokriveno, pa ga peći u rerni zagrejanoj na 190 stepeni sat vremena.
Ostaviti da se ohladi, pa uživajte u hlebu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.