Najjednostavniji način zbog kog ćete još više zavoleti ovo jelo
Piletinu na krompiru svi obožavamo, a danas vam iz bakine kuhinje donosimo najjednostavniji i najbrži način pripreme ovog tradicionalnog jela.
Pleh obložiti pek-papirom, piletinu obilno istrljati sa začinom. Možete koristiti začine koje nađete u marketu, posoliti još malo, po želji može se dodati soja sos. Sipati i malo ulja pa sve rukama izjednačiti.
Poređati piletinu u sredinu, a krompir izmešati u činiji gde ste mečali piletinu, još malo posoliti, dodati ulje, pa poređati u krug oko piletine.
Peći na 200 stepeni oko sat vremena.
Čitav proces pripreme najsavršenije piletine na krompiru, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.