Idealne za doručak ili večeru
Danas vam donosimo recept za rolnice sa viršlom iz baka Jeline kuhinje. Ukusni slani zalogaji, idealni za doručak ili večeru uz šolju jogurta.
Razviti testo na dva komada - tanko, sa oklagijom.
Sastaviti na sredini dva komada, pa pri dnu i vrhu poređati viršle. Ne moraju da se kuvaju.
U sredinu premazati krem sirom i malo kečapom i rendanim kačkavaljem. Uviti donje viršle sa testom do pola, pa gornji deo isto do sredine iseći na željene veličine, pa okrenuti i ređati u pleh.
Premazati žumancetom, peći na 220 stepeni 25 minuta, služiti tople.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.