Ako smatrate da nijedno jelo ne može da se jede bez hleba, ovo bi moglo da vas razuveri
Krompir je svakako jedna od najkorišćenijih namirnica u kuhinji. Može da se pripremi na 100 načina (i više, nego da bude lepa, okrugla brojka, kao što je lep i krompir), što vas opet neće sprečiti da i vi sami možda izmislite neki novi.
Ipak, ako niste skloni improvizaciji, onda ćete u Bakinoj kuhinji naći malo remek-delo kulinarstva, spoj dve "fantastičnosti" - krompira i piva, u istom jelu. Čak i oni koji nisu pivu skloni, kada ga pomešaju uz krompir i ostale sastojke iz recepta, neće moći da odole ni mirisu, ni ukusu - jelo je tako divno izbalansirano, da je nije nemoguće da ćete poželeti da ga pravite bar jednom nedeljno.
Krompir iseći po želji, dodati soja sos, crni luk na kocke, seckani bosiljak suvi začin, mleveni biber, mlevenu papriku, pivo i ulje i sve izmešati.
Dodati šargarepu iseckanu na prutiće.
Izjednačen krompir sipati u podmazan pleh i peći na 220 stepeni Celzijusovih, da lepo porumeni.
I na kraju ćete dobiti fantaziju od ukusa - tako je sladak, da vam hleb nije ni potreban.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.