Za prave sladokusce
Foto: ShutterstockStigla je sezona grožđa, a mi vam donosimo recept za tortu sa omiljenim sezonskim voćem.

Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja sa šećerom, pa dodajte brašno, ulje i struganu limunovu koricu, uz neprestano mešanje. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Puding skuvajte prema uputstvu sa kesice pa dodajte puter i prelijte preko pečenog testa. Odozgo naređajte oprana zrna grožđa. Ostavite da se torta prohladi i stegne, pa dekorišite sa malo šlaga.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







